Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Recentie

Hoewel een beetje vertraging door een misverstand met de bus, die door Albion Tours zeer goed en snel werd opgelost.

We waren met 46 deelnemers, GEEN files, noch op de weg, noch aan de tassen controle, noch aan de ingang wat maakte dat de verloren tijd terug was ingelopen.

De goedgemutste deelnemers, het mooie weer, de niet al te lange wachttijden aan de attracties, overal plaats op de terrasjes, de toffe inrichter, maakten van deze uitstap een bijzonder geslaagde dag.

Enkele sfeer foto's

Deze foto werd genomen in het verleden,

werd hier gepost en dat,

heeft te maken met waar ons hart ligt

De stunt schouw

Verder in het park

Het park

Affiche

Beste leden,

Onze vzw Vriendenkring Brandweer Brugge plant op zaterdag 10 september 2016 een familie uitstap voor de leden met inwonende kinderen tot en met de leeftijd van 16 jaar.

Wie kan inschrijven ?

• Leden VBBrugge vzw die werkzaam zijn in post Brugge met inwonende kinderen tot en met 16jaar (ook deeltijds inwonende).
  • Deze leden mogen nog één volwassene mee inschrijven : echtgenote, echtgenoot of samenwonende.
  • En hun nog alle thuiswonende kinderen tot en met 16 jaar vergezeld door een ingeschreven lid.

Prijs : vervoer per bus + ingang park inbegrepen

• Volwassenen:                    10,00 €
  • Kinderen:                            5,00 €
  • Peuters - 100cm:                 gratis let op: gemeten op 10 september 2016 met schoenen aan

Inschrijven kan tot uiterlijk  31 juli 2016 via mail vbbrugge@gmail.com  met vermelding van:

• Naam, voornaam lid en eventuele leef genoot
  • Naam, voornaam kind(eren) + geboortedatum
  • Naam, voornaam kind(eren) – 100cm, geboortedatum + lengte in cm

Betaling : via overschrijving op rekening nr BE95 0014 8001 2458 met vermelding Bellewaarde en aantal personen en aantal kinderen, ook de niet betalende (plaats op de bus).