Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Voor meer foto's klik HIER

---------------------------------------------------------

Een verslagje over de uitstap

Vrijdag, de eerste gasten kwamen toe om 14u en de rest volgde een tijdje later, het was best warm voor de tijd van het jaar en de zon scheen, waardoor we konden verzamelen op het terras.

De kamersleutels werden verdeeld, de bagage werd gelost, de kamers ingenomen.

Na het diner was het tijd voor de traditionele lotto avond, met enkele leuke prijzen en zoals gewoonlijk dezelfde die veel prijzen wonnen en ik had geluk in de liefde.

Zaterdag morgen een bezoek aan de Bitburger brouwerij in Bitburg, iedereen was mooi op tijd aan het afspraakpunt op de parking, in de brouwerij werden we hartelijk ontvangen door een Nederlandstalige gids.

Na een interessante rondleiding, was er een proeverij voorzien met alcoholische en niet alcoholische dranken, een 5-tal in totaal waardoor we een beetje in tijdnood kwamen, en eigenlijk een beetje te laat op de lunch.

Na de lunch een prachtige regenachtige verrassingswandeling, waar we de weg een beetje kwijtwaren wegens moddervorming van de regen op sommige wegen, het bevoorradingspunt kwamen we niet tegen.

Maar voor een oplossing werd gezocht, (de gsm is toch iets prachtigs) Nieuwe afspraak met de caterings wagen aan een grote Rode Kruis post op onze route lag kwam onze caterings wagen aangereden, zo konden we toch nog ons innerlijk versterken met traditionele dranken en voor elk was een hotdog voorzien.

De zaterdagavond is een vrije avond die gevuld werd met keuvelen, al waren er enkelen gokker die een dobbelstenenspel invoerden die gretig werd meegespeeld.

De zondagmorgen na een verkwikkende nacht, terug een wandeling, dit keer droog en het juiste pad genomen kwamen we bij onze gekende caterings wagen aan waar er fruit en water veel water voorzien was, die niet uit de lucht viel dit keer.

Na de lunch zat het wandelweekend erop, keerden de meesten huiswaarts, doch sommigen moesten toch nog even via Luxemburg om een voorraad smooks en drinks in te slagen.

Weer eens een geslaagde activiteit van de vriendenkring

Johnny

-------------------------------------------------------

VOLLEDIG VOLGEBOEKT

sinds10/09/2017

Schloss-hotel

Bitburgerstasse 13

D-54673 Neuerburg      305 km

Aankomst: vrijdag 29 september 2017 vanaf 15 uur

Prijs:    Leden                                     170 Euro (2 personen)

Niet leden                              210 Euro (2 personen)

Inschrijving enkel mits overschrijving op rekening

VBBrugge vzw

BE86 0017 8444 6150

met vermelding:       - wandelweekend 2017 + naam inschrijver

- aantal leden/niet leden  vb: 2 leden / 2 niet-leden

Uiterste inschrijvingsdatum: 15 september 2017.

Voorrang voor leden tot 09 september 2017.

Datum van storting op rekening is bepalend bij volzet !!!!!

Programma na de inschrijvingen